0

چرا تو کلمه کلیدی که میخوام پیشرفت نمیکنم؟

rezarst
rezarst
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

چرا تو کلمه کلیدی که میخوام پیشرفت نمیکنم؟

سلام به همه دوستانی که در این انجمن حضور دارند من یک برنامه نویس هستم و یک فرد آشنا با مباحث سئو سایت و یک سایت دارم به اسم شهر بدلیجات 

چند وقته که این سایت رو دارم و مقالات مختلفی هم نوشتم مثل سوارسکی ، سنگ ماه تولد و حساسیت به بدلیجات ،کادو تولد تشخیص طلا از بدلیجات و ....

خیلی هم با نظم و ترتیب کار کردم و پست به موقع و تقریبا همه چی از نظر سئو رعایت شده ولی نمیدونم چرا از یه جایی دیگه سایت رشد نمیکنه و بیاد بالا در جا میزنه 

علت چیه ؟ مثلا همین کلمه سنگ ماه تولد همش بین آخر صفحه اول و بالای صفحه دوم جابجا میشه با این که یه مقاله همیشه سبزه و بالای ده هزار کلمست ولی آنچنان که باید و شاید در کلمه سنگ ماه تولد رتبه ای نگرفته ؟کسی نظری نداره چکار کنم بنظزتون تو این کلمه کلیدی رشد کنم 

چهارشنبه 26 آذر 1399  10:45 AM
تشکرات از این پست
kasagroup
kasagroup
کاربر جدید
تعداد پست ها : 6

پاسخ به:چرا تو کلمه کلیدی که میخوام پیشرفت نمیکنم؟

خسته نباشید واقعا 10 هزار کلمه نوشتیدfrown

احتمالا کانسبت کلمه اشتباه و اون مقاله 10 هزار کلمه ای نیاز کاربرتو رفع کن و کاربرا از جستجو این کلمه به دنبال اطلاعات دیگه باشن نه صرفا مقاله

اگر هم کانسبت درستی داره ممکن واقعا رقابت در صفحه اول سخت باش و نیاز به تقویت اون مقاله داشته باشی حالا یا با لینکسازی داخلی یا با لینک سازی خارجی

هرچند بعید میدونم رقابت تو این کلمه لانگ تیل سخت باش

تابلو سازی کسا :طراحی و ساخت انواع تابلو تبلیغاتی و تابلو لایت باکس

پنج شنبه 14 مرداد 1400  12:46 PM
تشکرات از این پست
rosedesign
rosedesign
کاربر جدید
تعداد پست ها : 6

سلام عزیز

خب نیازه که شوک به صفحت بدی. صفحه زورش تا همونجا میرسه. باید یکم بهش قدرت بدی تا بتونه بیاد بالا

به نظرم اگه میدادی دست یک متخصص سئو انقدر زود به فروش میرسیدی که دیگه دست دست نمیکردی.

به نظرم صفحه سئو رز دیزاین رو ببین که مطمئن بشی نگاه کاملی به سئو داری.

چهارشنبه 20 بهمن 1400  8:48 AM
تشکرات از این پست
mohammadshahabi
mohammadshahabi
کاربر جدید
تعداد پست ها : 0

سلام و عرض ادب خدمت شما به دید من تا به اینجای کار شما تلاش خودتون رو کردین و الان دیگه باید از متخصص امر کمک بگیرید و نکته اصلی لینک سازی داخلی و همچنین بک لینک رایگان یا خرید بک لینک پولی هست یا از  مشاوره سئو تیکینو کمک بگیرید 

جمعه 12 مرداد 1403  12:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها